Intimtorna helyszínek

XI. kerület, Tétényi út 72/b - Kelenfa Családi és Szabaidőközpont

Rendszeresen indítunk kis csoportos Kriston Intim Torna tanfolyamot nőknek, férfiak és gyermekeknek a Kelenfa Családi és Szabadidőközpontban, amely a XI. kerület zöldövezetében helyezkedik el. Ezen oktatási helyszínünk megközelítését a 7-es busszal ajánlom a Puskás Tivadar utcai megállónál leszállva vagy Kelenföld városközponttól 5 perc sétával. Autóval érkezőknek a parkolás megoldott.


Korrigál-lak, Bp.XIV. Nagy Lajos kir. 167.


XVI.kerület MAYA Fitness Arany J. utca 57

Minden esetben előzetes jelentkezés szükséges az Kriston Intim Torna tanfolyamokra. Amennyiben csak érdeklődne, ez esetben is állok szíves rendelkezésére. Keressen az elérhetőségeim bármelyikén.


XIII. kerület, Cooper Center, Budapest Lehel utca 61Minden esetben előzetes jelentkezés szükséges az Kriston Intim Torna tanfolyamokra. Amennyiben csak érdeklődne, ez esetben is állok szíves rendelkezésére. Keressen az elérhetőségeim bármelyikén.


IV.kerület Fit Forma 1042. Király u.13


AMENNYIBEN EGYIK TANFOLYAM HELYSZÍN SEM FELEL MEG ÖNNEK, ÚGY VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT. Van több megoldás, akár egyéni tréning Budapesten az Ön otthonában vagy kis csoportos (barátnővel, rokonnal, ismerőssel) vidéken is!
+36-20-337-5003 - MÉSZÁROS SZILVIA


Ne maradj le semmiről, csatlakozz hozzánk! intim torna facebook

Kérdezz bátran:
Telefon: 36-20-337-5003

info@intimtorna-budapest.hu