Kriston Intim Torna® Budapesten állandó helyszíneken

XIV. kerület Kriston Intim Torna® tanfolyam

CÍM: XIV. Nagy Lajos király útja 167. 2.em 22-es csengő

Ez egy lakóház, itt egy lakás van átalakítva erre a célra. Ezért nagyon családias a légkör. Kis létszámban lehet beférni 4-5 fő csupán. Két bejárata van, es mindkettőnél a kapucsengő 22-es. 2.emelet. Nagyon jó a közlekedés. Parkolás ingyen a ház előtt.


Nagyobb térképre váltás 

Az alábbi menügomb segítségével tákékozódhat a XVI. kerületben legközelebb induló Kriston Intim Torna tanfolyamok indulási időpontjairól.

Legközelebbi Kriston intim tora budapesten

 

XI. kerület Kriston Intim Torna® tanfolyam

intim torna XI. kerület Budapest

CÍM: 1119 Budapest, Tétényi út 72/b - Kelenfa Családi és Szabaidőközpont

Rendszeresen indítunk kis csoportos Kriston Intim Torna tanfolyamot nőknek, férfiak és gyermekeknek a Kelenfa Családi és Szabadidőközpontban, amely a XI. kerület zöldövezetében helyezkedik el. Ezen oktatási helyszínünk megközelítését a 7-es busszal ajánlom a Puskás Tivadar utcai megállónál leszállva vagy Kelenföld városközponttól 5 perc sétával. Autóval érkezőknek a parkolás megoldott.


Nagyobb térképre váltás

Tájékozódjon a XI. kerületben induló legközelebbi Kriston Intim Torna tanfolyam időpontjáról és áráról az alábbi menügomb segítségével.

Legközelebbi Kriston intim tora budapesten

XVI. kerület Kriston Intim Torna® tanfolyam

XVI.kerület MAYA Fitness Arany J. utca 57

Minden esetben előzetes jelentkezés szükséges az Kriston Intim Torna tanfolyamokra. Amennyiben csak érdeklődne, ez esetben is állok szíves rendelkezésére. Keressen az elérhetőségeim bármelyikén.

Legközelebbi Kriston intim tora Budapesten

IV. kerület Kriston Intim Torna® tanfolyam

CÍM: Fit Forma 1042. Kirány u.13

intim torna IV. kerület Budapest

Legközelebbi Kriston intim tora budapesten

 

AMENNYIBEN EGYIK TANFOLYAM HELYSZÍN SEM FELEL MEG ÖNNEK, ÚGY VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT. Van több megoldás, akár egyéni tréning Budapesten az Ön otthonában vagy kis csoportos (barátnővel, rokonnal, ismerőssel) vidéken is!
+36-20-337-5003 - MÉSZÁROS SZILVIA